Saltar a continguts

Associació AIDA

Navegació

Menú principal

Retalls de premsa

Imatge de complement
Treballadors autisme
Aprofitar les capacitats especials dels treballadors amb autisme

Specialisterne és una iniciativa social que ofereix una gamma àmplia de serveis de consultoria a tot tipus d’organitzacions d’arreu del món. La seva gran peculiaritat és que ho fa amb persones que pateixen autisme, síndrome d’Asperger i diagnòstics similars. Tots els seus consultors tenen un diagnòstic dins l’espectre de l’autisme però aquest fet, lluny d’impedir-los desenvolupar les seves tasques, suposa un valor afegit a l’hora de fer-les.

 

La Vanguardia
Aprendre d'estudiants universitaris i internacionals de qualitat
Estudiants del MIT de Boston

És la primera vegada que Barcelona se suma al MISTI Global Teaching Lab, un programa de tres setmanes que promou la prestigiosa universitat Massachusetts Institute of Technology (MIT) perquè els seus alumnes facin una estada com a professors en centres de secundària d’un país estranger. A través de la Fundació Catalunya – La Pedrera, enfocada a promoure el coneixement, sis estudiants nord-americans entre 80, han estat seleccionats per la universitat.

 

Sir Ken Robinson. font: La Vanguardia
La creatividad se aprende igual que se aprende a leer
Entrevista a Sir Ken Robinson. Experto en educación

Nuestro sistema educativo fue concebido para satisfacer las necesidades de la industrialización: talento sólo para ser mano de obra disciplinada con preparación técnica jerarquizada en distintos grados y funcionarios para servir al Estado moderno. la mayoría de los ciudadanos malgastan su vida haciendo cosas que no les interesan realmente, pero que creen que deben hacer para ser productivos y aceptados. Sólo una pequeña minoría es feliz con su trabajo, y aceptados.